BAŞHEKİM AÇIKGÖZDEN KAN BAĞIŞINA DESTEK
06 Mayıs 2021

Kan stoklarının azalma eğilimine girmesiyle kan bağışı çağrısında bulunan Kızılay’a; Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Uzm.Dr.Abdurrahman AÇIKGÖZ’den destek geldi.
4 Mayıs 2021 günü, Saat : 20:30 ile 00.30 saatleri arasında Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi yönetimi ve çalışanları “Şanlıurfa Kızılay Kan Bağışı Merkezi Müdürlüğü” önünde toplanarak Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Uzm.Dr.Abdurrahman AÇIKGÖZ’ün de katılımı ile kızılay’ın kan bağışı kampanyasına destek verdiler.
Başhekim AÇIKGÖZ ; Ülkemizin ve Memleketimizin içerisinde bulunduğu COVİD-19 Pandemi sürecinde Türk Kızılayı’nın kan stoklarının azaldığını ve bu süreçte en ön cephede mücadele veren biz sağlık çalışanları Türk Kızılayı’na destek amaçlı bir araya gelip kan bağışında bulunduk.
AÇIKGÖZ , kan bağışı kampanyasına hassasiyet göstererek herkesin katılmasını ve kan bağışında bulunarak ‘3 Kişiye Hayat Doğaya Bir Fidan Bağışlamaya’ davet ediyorum. Dedi.