3-4 Ekim Dünya Yürüyüş Günü

Güncelleme Tarihi: 07/10/2019

Şanlıurfa İl Sağlık Müdürlüğü tarafından 3-4 Ekim Dünya Yürüyüş Günü kapsamında yaşam teşviki, obezitenin önlenmesi ile toplumda düzenli ve yeterli fiziksel aktivite alışkanlığının kazandırılması amacıyla yürüyüş düzenlendi.
Şanlıurfa İl Sağlık Müdürlüğümüz tarafından organize edilen yürüyüşe İl Sağlık Müdürümüz Doç.Dr.M.Emre ERKUŞ, Hizmet Başkanları,Başkan Yardımcıları,Birim Sorumluları,Hastane Yöneticileri, Harran Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Ana Bilim Dalı Başkanı Doç. Doktor Hülya KARATAŞ ve Lise ve Üniversite Öğrencilerimizin katılımıyla Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi bahçesinden, Harran Üniversitesi Eyyübiye Kampüsüne kadar yapıldı.