VALİ AYHAN SAĞLIK HAFTASINI KUTLADI
23 Mayıs 2023

Şanlıurfa Valimiz Sn. Salih Ayhan Geçtiğimiz hafta ve içerisinde bulunduğumuz haftanın Sağlık Çalışanları açısından özel günleri içerisinde barındırdığı için yapılan etkinlikte Afet sürecinde özveriyle çalışan sağlık çalışanlarına teşekkür belgesi takdim etti.

Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi Konferans salonunda düzenlenen programa;

Şanlıurfa Valimiz Sn. Salih Ayhan, Şanlıurfa Vali Yardımcısı Yeliz Mercan, Şanlıurfa İl Sağlık Müdür Vekili Ögr.Üyesi Dr. Faruk Günak, Şanlıurfa İl Sağlık Eski Müdürü Prof.Dr. Mehmet Gülüm, Şanlıurfa İl Sağlık Müdürlüğü Hizmet Başkanları, İlimizdeki Kamu ve Özel Hastanelerin Başhekimleri ve Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürleri ve sağlık çalışanları katıldı.

Açılış konuşmalarını yapan Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Op.Dr. Alev Esercan; sağlıkçılar günü kutlamamıza hoş geldiniz. Sağlıkçılar fedakardır. İyilikseverdir. Bende bu ailenin üyesi olduğum için gurur duyuyorum. Sağlıkçılar gününü kutluyorum dedi.

Teşekkür Konuşmalarını yapan Şanlıurfa İl Sağlık Eski Müdürü Prof.Dr. Mehmet Gülüm “Benim açımdan verimli ve bereketli bir dönem oldu. Çok Şükür buradan iyi anılarla, hayırla Ankara Onkoloji hastanesine gidiyorum. Sizlerle vedalaşamadık bu etkinlik vesilesiyle sizlerle bir araya gelme imkânı bulduk, sizlerden helallik istiyorum. Başta sayın valimiz, Bakanımız olmak üzere herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Konuşmalarını yapan Şanlıurfa Valimiz Sn. Salih Ayhan; Ziyaretimizin özünde Sağlık çalışanları günü Geçtiğimiz hafta Ebeler günü ve içerisinde bulunduğumuz haftada Hemşireler Günü, Bu günlere anlam vermek mana vermek hem de sağlık çalışanlarımızla bir arada olmak hem de son süreçte ki yapılan çalışmalarından dolayı teşekkür etmek Arkadaşlarımızı takdir etmek ve Şanlıurfa İl Sağlık Eski Müdürü Prof.Dr. Mehmet Gülüm hocamıza da teşekkür ederek uğurlamak için bir araya geldik.