ÇOCUKLARA CORONAVİRÜS GÖLGE OYUNU İLE ANLATILDI
29 Mart 2021

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Turizm Daire Başkanlığı Şehir tiyatrosu ekibi , Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi gören çocuklara Hastanemiz Konferans salonunda Pandemi döneminde Coronavirüs'ü Karagöz ve Hacivat gölge oyunu ile anlatarak neşeli dakikalar yaşattı. Programa Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Turizm Daire Başkanı Niyazi KOCADAĞ, Konservatuvar Şube Müdür Ahmet DAĞLAR ve Kültür Şube Müdürü Mahmut BAKAN ile hastane yönetimi katılım sağladı.
Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Uzm.Dr.Abdurrahman AÇIKGÖZ , tedavi gören çocukları unutmayarak güzel dakikalar yaşamasına vesile olan başta Şanlıurfa Büyükşehir Belediye başkanı Zeynel Abidin BEYAZGÜL , Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Turizm Daire Başkanı , Niyazi KOCADAĞ , Tiyatro Oyuncusu Hasan Ocakoğlu ve Şube müdürlerine teşekkür etti.