ŞANLIURFA EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİNDE SERVİKAL DAR KANAL AMELİYATI İLE İLKLERİ YAPMAYA DEVAM EDİYOR
20 Şubat 2020

Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Polikliniğine şiddetli boyun ağrısı ve kollarda uyuşma nedeniyle başvuran 58 yaşındaki İzzettin ÇELLİK’in yapılan tetkikleri sonucunda Servikal Dar Kanal (Boyunda omurilik kanalı daralması) tanısı konuldu.
Her yaş grubunda çeşitli beyin ve omurga ameliyatları yapan Beyin ve Sinir Cerrahisi bölümü Uzman doktorları Barış ERDOĞAN ve Ertuğrul PINAR tarafından ameliyathanemizde ilk defa arkadan yaklaşım ile Servikal dar kanal ameliyatı başarılı bir şekilde yapıldı.
Sağlığına kavuşan hasta ameliyat sonrası kontrole geldiğinde şikayetlerinin geçtiğini ve rahatladığını ifade ederek başta doktorlarımız olmak üzere tüm hastane çalışanlarına özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.