570 GRAM DOĞAN BEBEK KARA SAĞLIĞINA KAVUŞTU
30 Ocak 2020

Bölgenin en büyük Yenidoğan Yoğun bakım Ünitesine sahip olan Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi 110 adet küvöz , 2 Yenidoğan Uzman doktoru , 10 Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzman doktoru ve 123 Yenidoğan hemşiresi ile bölgeye hizmet vermektedir.17 Temmuz 2019 tarihinde 24 haftalık 570 gram olarak dünyaya prematüre gelen BEBEK KARA Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yenidoğan Yoğun bakım Ünitesine yatışı yapılarak tedavi altına alındı. Yenidoğan yoğun bakım ünitesindeki yaklaşık 6 ay süren tedavisinin ardından BEBEK KARA 3440 gram olarak sağlıklı bir şekilde taburcu edilerek ailesine teslim edildi. Büyük bir sevinç yaşayan aile, evlatlarına kendi çocukları gibi bakan ve özenle tedavi eden ellere teşekkür etti.