ŞANLIURFA EĞİTİM VE ATAŞTIRMA HASTANESİ LÖSEMİLİ ÇOCUKLARI UNUTMADI

Güncelleme Tarihi: 05/11/2019

Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi 2-8 Kasım Lösemili çocuklar haftasında lösemili çocukları yalnız bırakmadı.
Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekim V. Uzm. Dr. Abdurrahman AÇIKGÖZ , Başhekim yardımcısı Dr.Ahmet KÖSEOĞLU , İdari ve mali işler müdürü Uğur YURTSEVEN, Destek ve Kalite Hizmetleri Müdürü Abdülselam BİDER , Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Tülay İSTEGÜN ve Eğitim Birimimiz ile birlikte lösemili çocuklara özel pasta kesip oyuncak dağıtarak sevinçlerine ortak oldular. Daha sonra Siverek şehir tiyatrosu ekibi lösemili çocuklara tiyatro oyunu sergiledi. Düzenlenen program kokteyl ile son buldu.