ŞANLIURFA’DA İLK RELAKTASYON VE EMZİRME DANIŞMANLIĞI POLİKLİĞİNİ HASTANEMİZDE HİZMET VERMEYE DEVAM EDİYOR
29 Mart 2021

Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi Relaktasyon polikliniği hizmet vermeye devam ediyor.
Relaktasyon Polikliniği “Emzirmede sıkıntı yaşayan, emzirmeye başlamış ancak daha sonra sütü kesilmiş annelere hizmet vermek amacıyla kuruldu.
Relaktasyon yeniden emzirme süreci olup, yetersiz süt üretimi,meme başı sorunları,bebekte yetersiz kilo alımı gibi anne sütü ve emzirme hakkında sorun yaşanan durumlarda verilen bir hizmettir.
Relaktasyon Polikliniğinden Hastalarımız mesai saatleri içerisinde yüz yüze, relaktasyon ve emzirme danışmanlığı hizmeti alabileceklerdir.
Doğum yapmadığı halde evlatlık olarak çocuk sahibi olan annelerde polikliniğimize başvurabilirler.
Hastanemiz ,Bebek Dostu hastane uygulamaları ile doğum öncesi,doğum anı ve doğum sonrası bebek ebe ve hemşireleri ile bebeğiniz için gerekli emzirme desteğini sağlarken, herhangi bir durumda emzirmeye ara verilmesi, emzirmenin yeniden başlatılması için relaktasyon polikliniği vasıtasıyla destek vermeye devam edecektir.