HASTANE YANGIN VE TATBİKATI EĞİTİMİ
23 Ocak 2020

Hastane Yangın ve Tatbikatı Eğitimi Tarih boyunca kontrol edilemeyen ateşin, yangının can ve mal kayıplarına neden olduğu bilinmektedir.Tüm bunların önüne geçmek için bu yangınlarda karşılaşılan kayıpların temel nedenleri; yatay tahliye alanlarının oluşturulmamış olması, tasarımın düşey tahliyeler için elverişli olmaması, dumanın tahliyesi için hiçbir önlem alınmaması , Hastane personelinin çok yavaş ve bilinçsiz çalışmalarıdır.
Tüm bunların önüne geçebilmek adına Hastane yönetimi ile Şanlıurfa Büyükşehir İtfaiye Başkanlığının koordinasyonu ile hastanemizde tüm personelimize yangın eğitimi verildi. Eğitimin ardından tatbikat ve tahliye gerçekleştirildi. Tüm personelimiz yangın tüpü kullanımı konusunda, tahliye konusunda bilinçlendirildi.