I.DÖNEM ACİL BAKIM HEMŞİRELİĞİ SERTİFİKASYON PROGRAMI

Güncelleme Tarihi: 21/03/2019

Hastanemiz Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürlüğü ve Eğitim Hemşireliği koordinatörlüğün de Acil Bakım Hemşireliği sertifikasyon programımız devam etmektedir. 18 Şubat tarihinde başlayan eğitim programı, 29 Mart 2019 tarihinde sertifika takdimi ile son bulacaktır.

II.Dönem Acil Bakım Hemşireliği Sertifikasyon programı için tarihlerimiz en kısa sürede Kamu Hastaneleri Genel Kurumu’na bildirilerek gerekli onay alındıktan sonra başlayacaktır.

Acil Bakım Hemşireliği Sertifikalı eğitim programına çocuk ve erişkin acil servislerinde çalışan veya çalıştırılması planlanan hemşireler, hemşire yetkisi almış ebeler ve sağlık memurları (toplum sağlığı) katılabilir.