Personellerimiz Yoga Yaparak İş Stresinden Uzaklaşıyor
07 Mayıs 2019

Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesinde; Yoga eğitmeni Emine KARABULUT  eşliğinde çalışanlara haftada 2 gün yoga çalışması başlatılmıştır. Yoga çalışması her bir ekip için 4 hafta sürmektedir. Yoga programına hastanede çalışan tüm çalışanlar katılabilmektedir. Yoga çalışması ile çalışanlarımızın çalışma ortamından uzaklaşıp kaliteli zaman oluşturması amaçlanmıştır.  Her bir yoga programı nefes çalışması ile başlayıp meditasyonla son buluyor. Bu sayede personel doğru nefes almayı, zihnini kontrol etmeyi, ekip çalışmasını ve ekip arkadaşlarına güvenmeyi öğreniyor.  Aynı zamanda stres yönetimi yapmayı kolaylaştıran, yaratıcılığı ve motivasyonu artırmaya yardım eden yoga çalışanlarının ilki yoğun ilgi ile bitirilmiş olup diğer  turları  başlamıştır.

• yoga1.jpeg
  • yoga2.jpeg